گزارش صعود به قله اوریم (سنگر)
موقعیت جغرافیایی: استان مازندران، شهرستان سوادکوه
ارتفاع قله اوریم: 2675 متر
تاریخ اجرا: جمعه 94.08.15
ورودی روستای اوریم (جاده فیروزکوه): 1240 متر
ارتفاع روستای اوریم: 1750 متر
مسافت تا قله: 11.7 کیلومتر
کل مسیر طی شده: 16 کیلومتر
مدت زمان صعود: 5 ساعت
مدت زمان فرود: 2.5 ساعت
کل زمان برنامه: 8.5 ساعت (از 8:40 تا 17)
(صبحانه و ناهار: پای ماشین)
نفرات شرکت کننده: 10 نفر
آقایان: نیما اسماعیلی، رضا حبیبی، رضا نورکامی، محسن کرمی، سعید نیری، علی محمد مهدیون، یدالله طهوری، هادی جلالیان
خانم ها: طیبه رنجبریان، نسترن سعادتی، شادی جوانمردی، نرگس گوهری
مسیر آبی رنگ طی شد:
(جهت مشاهده تصویر در سایز واقعای بر روی آن کلیک نمایید)
+ دانلود فایل جی پی اس قله اوریم GPS
——————————————————————
زمان بندی برنامه:
حرکت از تهران: 5 صبح (انتهای بزرگراه بابایی) * ورودی روستای اوریم: 07:20 * روستا: 07:45 * صبحانه: 08:00 تا 08:30 * شروع پیاده روی: 08:40 * قله: 13:30 * حرکت از قله: 14:30 * روستا: 17:00 * ناهار: 17 تا 17:30 * حرکت به سمت تهران: 17:45 *، تهران: 20:45 (ورودی بزرگراه بابایی).
مسافت از تهران تا ورودی روستای اوریم: 163 کیلومتر (از انتهای بزرگراه شهید بابایی) – از سر جاده تا روستا: 6 کیلومتر * زمان از تهران تا اوریم: 2.5 ساعت
————————————————————————
نکات برنامه:
1- در جاده فرعی روستا، دو جا به سه راهی می رسید که هر دوی آنها را باید از سمت چپ بروید.
2- نقطه استارت: ما داخل روستا رفته و از میدان گاه، پاکوبی در سمت چب بود که به روی یال می رفت. ما از همین پاکوب صعود کردیم و از داخل جنگل عبور کردیم که غالبا بدون پاکوب بود تا جایی که بعد از حدود 2 ساعت سر از دشت بالای امامزاده در آوردیم. اما نقطه شروع اصلی که غالبا گروهها از آن نقطه شروع می کنند بدین شرح است که در مسیر روستا، بعد از آخرین پیچ تند که به سمت راست می پیچد تا میدانگاه روستا حدود 500 متر راه است. حدود 200-300 متر بالاتر از این پیچ، جاده خاکی در سمت چپ هست که می توانید پیاده روی خود را از اینجا شروع کنید. این جاده شما را مستقیم و بدون دردسر به امامزاده می رساند. راهی که ما رفتیم به نظر بکر تر و زیباتر می نمود و کوتاه تر از مسیر جاده. اما مسیر جاده قطعا بی دردسر تر خواهد بود.
3- معمولا گروههای دیگر از همان مسیر صعود بر می گردند اما ما از یال غربی صعود کرده و از یال شرقی فرود آمدیم که هم بسیار کوتاه تر بوده و هم اینکه مسیر رفت و برگشتمان متفاوت شد. تنها نکته آن این است که در مسیر فرود و در ابتدای مسیر جنگلی بتوانید پاکوب را پیدا کنید که اگر پیدا نکنید قطعا کمی با مشکل مواجه می شوید. شاید بخت با ما یار بود که به راحتی وارد مسیر پاکوب شدیم. اگر موفق به پیدا کردن پاکوب نشدید، هر جا که کلبه ای دیدید به سمت کلبه حرکت کنید که پاکوب از کنار کلبه ها می گذرد. دو یا سه کلبه در مسیر هست. این پاکوب شما را به جاده آسفالت ورودی روستا (حد فاصل پیچ تند و میدانگاه) می رساند.
4- بیشتر مسیر، رفت و برگشت آنتن همراه اول داشت.
5- چشمه آب در مسیر رفت در دو نقطه، (بعد از جنگل، نزدیکی های امامزاده) دیده شد اما در این فصل آب آن کم بوده و قابل استفاده نبود.
—————————————————————
آدرس روستای اوریم:
استان مازندران، شهرستان سوادکوه، جاده فیروزکوه، 8 کیلومتر بعد از ورسک به تابلوی روستای اوریم می رسید. ورودی روستای اوریم در سمت چپ جاده واقع است. باید 3 کیلومتر دیگر ادامه دهید تا به دور برگردان رسیده و دور بزنید. فاصله روستای اوریم از مرکز تهران حدود 190 کیلومتر بوده و ورودی آن حدود 40 کیلومتر بعد از فیروز کوه واقع شده است.
—————————————————————
گزارش این برنامه در سایت گروه آریامهر (آقای سعید نیری) را اینجا بخوانید.
——————————————————————-
(تصاویر بیشتر در ادامه مطلب)
مسیر طی شده در گوگل ارث با دید واقعی (چرخش جهت شمال):(جهت مشاهده تصویر در سایز واقعای بر روی آن کلیک نمایید)
مسیر فرود:
پایان
مطالب مرتبط در همین سایت:
امکانات منطقه در گزارش نبود . مثل آنتن دهی گوشی ، چشمه و ….
چشمه یا منابع اب در گزارش ذکر شده. آنتن در روستا برقرار بود اما باقی مسیر رو چک نکردم. راستش اکثر موارد بخاطر حفظ باطری گوشی رو افلاین می کنیم.
خداقوت عالی عالی
سلام من هم با یکی از مسن های جمع شما اومدم بالای کوه
سلام. کی؟ کجا!؟ 🙂